توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی تاب آوری و پیامدهای آن  با فرمت docx در قالب 59 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مفهوم و تعریف تاب آوری

ظهور تاب آوری

چهارچوب مدل تاب آوری

استرس زاهای حاد

شرایط زیست محیطی

ویژگی های فردی

مراحل عملکرد تاب آوری

انواع تاب آوری

تاب آوری عمومی

تاب آوری حقیقی

تاب آوری تلقیحی

تاب آوری خانوادگی

تاب آوری و کنار آمدن

تاب آوری به عنوان یک فرآیند پویا

شباهت بین مفهوم کیفیت زندگی و تاب آوری

نمونه تجارب آسیب زای روانی

الگوی تاب آوری و آسیب پذیری

پیامدهای تاب آوری

ارتباط تاب آوری و سلامت روان

ارتباط بین تاب آوری ،مراحل رشد روانی ، شناختی  اجتماعی

ویژگیهای تاب آوری

عوامل موثر در تاب آوری

عوامل ارتقا تاب آوری

سخت رویی کلیدی برای تاب آوری

مولفه های سخت رویی

تعهد

کنترل

مبارزه جویی

مدرسه و تاب آوری

راهبرد های مدرسه محور در آفرینش و تقویت تاب آوری

منابع

 

 

 

ریتر(2005) انسان ها به شیوه های متفاوت بر مشکلات فائق می آیند زیرا شرایط زندگی فرایند رشد و شکل گیری تاب آوری و بافتی که در آن پرورش می­یابند متفاوت است. تفاوت افرادی که با موفقیت به زندگی خود ادامه می­دهند و آنانی که نمی­توانند زندگی را با موفقیت سپری کنند در مفهوم تاب آوری نهفته است ( به نقل از کشتکاران، جوکار، ذبیحی دان، ذاکری؛ 1389).

 

 

 

 

رزیلنس واژه انگلیسی تاب­آوری است که ریشه در علم فیزیک دارد و به معنی مقاوم و قابل ارتجاع  می­باشد . به طور کلی مفهوم آن در روانشناسی، توانمندی فرد یا گروه در مقابله با حوادث ناخوشایند، استرس ها و بحران های زندگی(شرایط منفی و سخت و نامطلوب) است. یعنی توانایی برخورد با موقعیت های سخت زندگی و خرد نشدن زیربار مسائل حادث شده در زندگی روزانه می باشد. البته رزیلنس به زبان تخصصی در روانشناسی یعنی بالابردن آستانه تحمل و مقاومت در برابر استرس ها و مشکلات روزانه و بهره­مندی از قابلیت انعطاف پذیری و تقابل و برخورد با بحران ها به جای تسلیم شدن در برابر مشکلات و سرپوش نهادن بر روی آنها می باشد(میرمهدی، 1390).تاب آوری قابلیت فرد در برقراری تعادل زیستی-­روانی و معنوی در مقابل شرایط مخاطره­آمیز می­باشد(کانر و دیویدسون، 2003)